Ogłoszenie naboru na warsztaty dla Kół Gospodyń Wiejskich – „Dziedzictwo na talerzu – Smaki Lasowiaków wczoraj i dziś”!
Stowarzyszenie Trzaśniacy zaprasza Koła Gospodyń Wiejskich z terenu Lasowiackiego do udziału w bezpłatnych, styczniowych warsztatach realizowanych w ramach projektu „Dziedzictwo na talerzu – Smaki Lasowiaków wczoraj i dziś”!

Zgłoszenia przyjmowane są do 20 grudnia 2025 r., – wyłącznie poprzez formularz rekrutacyjny*:
https://forms.gle/Q3ZSceHHv2BZ8iwh6
Dlaczego warto?
- Udział w projekcie jest bezpłatny.
- Warsztaty poprowadzi Kamil Tłuczek – zwycięzca Bocuse d’Or Poland 2025, który w marcu 2026 będzie reprezentował Polskę w Bocuse d’Or Europe w Marsylii. Na co dzień szef kuchni Grand Hotel Boutique Rzeszów i Starego Browaru Rzeszowskiego; wcześniej m.in. triumfator polskiej selekcji 2023 i wicemistrz 2021, dwukrotny Mistrz Polski w Podawaniu Baraniny.
- Udział w projekcie to trwała promocja dziedzictwa Lasowiaków i lokalnych KGW.
Więcej szczegółów na facebook'u Stowarzyszenia:
https://www.facebook.com/share/p/16cc2aYEvr/
Działanie dofinansowane ze środków KPO – inwestycja A2.5.1. Operatorem programu jest NIMiT.
